Fri fragt på alle ordre over 499,-

Returnering og ombytning


RETURNERING & OMBYTNING

Ønsker du at bytte til en anden størrelse eller til en anden vare, skal du sende varen retur og herefter selv foretage en ny bestilling på webshoppen.
Vi råder dig til at lægge en ny ordre med det samme, for at være sikker på at varen ikke bliver udsolgt.

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Når du returnerer, er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen i pakken.


Du kan vælge at købe vores returlabel for 49 kr. her:  https://return.shipmondo.com/paulapaula

Beløbet bliver fratrukket det beløb du får tilbage. Returlabelen skal blot udfyldes, printes og derefter sættes på din returpakke. 

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering og til, vi har modtaget den retur.

OBS: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Vi afhenter ikke returpakker på posthus, pakkeshops eller lign. -alt skal leveres på vores adresse. Du er velkommen til at aflevere i vores fysiske butik i Espergærde.


VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber
og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
 
Hvis varen er prøvet udover, det der ovenfor beskrives, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur,
afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.
 
TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger,
som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato,
hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.

Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.
 
KLAGEMULIGHEDER

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores mail: kontakt@paulapaula.dk